Isten éltessen, Vivaco!

A dumbravéni közösség és a Vivaco Épületgépészeti Kft. között már öt éve szoros kapcsolat áll fenn. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy egy igazi szeretetkapcsolatról van szó. Vanczer Zsuzsi, a cég ügyvezetője 2013-ban járt elsőnek Moldvában, Dumbravénben. Azóta érezzük a gondoskodást a Vivaco részéről. A Vivaco nevet itt tág értelemben használnánk: nem csak Zsuzsira és a cég munkatársaira gondolunk, hanem mindazokra az üzletfelekre, partnerekre és barátokra is, akik az elmúlt években segítettek minket. Sokat kaptunk, sok mindenkitől, így erősödött ez a kötelék, amelynek az eredménye az épülő Francesca Ház.

A Vivaco idén lett 20 éves, ebből az alkalomból szervezték meg a cég születésnapi rendezvényét Kerekegyházán, a Varga Tanya Lovaspanzióban. Zsuzsitól mi is meghívást kaptunk erre, műsorral is készültünk: táncokat, énekeket, meséket és verset mutattunk be, illetve egy táncházat is tartottunk. Ezen a hétvégén is éreztük az irányunkba érkező sok-sok szeretetet és törődést. Mindenkitől kaptunk egy-egy jó szót, dicséretet, biztatást. Közösségben éreztük magunkat, a Vivaco közösségében.

Ez a hétvége, ez a születésnapi rendezvény is tovább erősítette a Dumbravén és a Vivaco között fennálló szeretetkapcsolatot.

Hálásan köszönünk mindent!

Isten éltessen, Vivaco!